Το online κατάστημα Zaharakis Home με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο των επίπλων και με πολυάριθμους ευχαριστημένους πελάτες βρίσκεται στη διάθεσή σας ώστε να κάνετε εύκολα και γρήγορα τις αγορές σας. Μπορείτε να αγοράσετε έπιπλα για όλους τους χώρους και τις επιθυμίες σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Πλοηγηθείτε και αγοράστε έπιπλα γραφείου, σαλόνια, καρέκλες, σύνθετα, καναπέδες, κρεβάτια, πολυθρόνες, έπιπλα εξωτερικού χώρου, βιβλιοθήκες, κ.ά. Επιπλώστε το υπνοδωμάτιο των παιδιών σας με βάση το γούστο σας εφόσον στη συλλογή μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από παιδικά έπιπλα. Η ομάδα του καταστήματος μας είναι πάντα δίπλα σας για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

lazy Σχετικά με εμάς

Η ιστορία μας

Η Εταιρεία μας, διαγράφοντας μια ανοδική πορεία στην διάθεση επίπλων για το σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο, είναι κοντά σας με συνέπεια τα τελευταία χρόνια, κατά την διάρκεια των οποίων έχουμε αποκτήσει την εμπειρία για να σας προσφέρουμε ένα άριστο αποτέλεσμα στον εξοπλισμό του χώρου σας.

Σε συνεργασία με μεγάλες εταιρείες του κατασκευαστικού κλάδου, προσφέρουμε καινούρια και ποιοτικά έπιπλα για να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό σπίτι.

Η εταιρεία μας εμπορεύεται μεγάλη γκάμα επίπλων για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπως τραπέζια, καρέκλες, καναπέδες, σκαμπό, ξαπλώστρες, ομπρέλες κτλ.

Όλα τα ανοξείδωτα προϊόντα κατασκευάζονται και σε ειδικές διαστάσεις με τεχνικές προδιαγραφές των τυποποιημένων κατασκευών.

Η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος μας, σας προσφέρει προϊόντα με χαμηλότερο κόστος αγοράς, ελάχιστες περιττές δαπάνες & εξοικονόμηση χρόνου.