Τρόποι Αποστολής & Παράδοσης

Σε όλα μας τα προϊόντα υπάρχει η δυνατότητα να φτάσουν στον χώρο σας με μεταφορική εταιρεία ή με courier με την ανάλογη χρέωση ανάλογα τον όγκο και το βάρος κατόπιν συνεννόησης.

Για αποστολή με courier η χρέωση καθορίζεται ανάλογα με το βάρος των προϊόντων με κοινή πανελλαδική χρέωση, την οποία θα δείτε στο ταμείο κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Απαλλαγή ευθύνης της επιχείρησης σε σχέση με τις διευθετήσεις παράδοσης

Η ZaharakisHome.com δεν μπορεί να εγγυηθεί την εμπρόθεσμη παράδοση των προϊόντων στον πελάτη, όταν η παράδοση πραγματοποιείται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών ή μέσω της μεταφορικής εταιρείας. Η προθεσμία εντός της οποίας η εταιρεία ταχυμεταφορών ή η μεταφορική εταιρεία υποχρεούνται να παραδώσουν τα προϊόντα ορίζεται αποκλειστικά από τις τελευταίες αναλόγως της διεύθυνσης παράδοσης.

Η ZaharakisHome.com παραδίδει τα προϊόντα στην μεταφορική εταιρεία ή διαθέτει τα προϊόντα προς παραλαβή από την εταιρεία ταχυμεταφορών εντός 2-5 εργάσιμων ημερών από τη διενέργεια του ελέγχου διαθεσιμότητας (με την επιφύλαξη των όπου ισχύουν ειδικές συμφωνίες – ρυθμίσεις για την παράδοση).

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Κατα την παραλαβή ελέγξτε όλα τα κομμάτια της συσκευασίας για τυχών κομμάτια ή εξαρτήματα που λείπουν καθώς και για ελαττώματα και χτυπημένες επιφάνειες.
Εφόσον όλα είναι σωστά μόνο τότε προχωράτε στο μοντάρισμα του προϊόντος.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που υπάρξει δική σας ενημέρωση προς την εταιρία μας εντός 7 ημερολογιακών ημερών έπειτα από την παραλαβή του προϊόντος και εφόσον το προϊόν είναι αμοντάριστο και στην εργοστασιακή του συσκευασία.